Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τάκη Φύσσα για τον θρίαμβο του Euro 2004 (vid)

32

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην εκπομπή του του Τάκη Φύσσα στο Καλλιμάρμαρο για τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος του 2004.

Πριν από 16 χρόνια στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας η Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου πραγματοποιούσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του παγκοσμίου αθλητισμού με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μέσω της εκπομπής «2004 Δευτερόλεπτα» της Cosmote TV ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μιλούν για όσα συνέβησαν πριν από 16 χρόνια με την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας.

Δείτε την συνέντευξη του πρωθυπουργού:

Mε φόντο το Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου γιορτάστηκε η μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας τον Ιούλιο του 2004, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο πρώην διεθνής θυμούνται τη συγκινητική υποδοχή των φιλάθλων στους παίκτες της Εθνικής κατά την επιστροφή τους από την Πορτογαλία, ενώ μιλούν για το πώς η ενότητα μπροστά σε έναν κοινό σκοπό και η ομαδικότητα αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν βρέθηκε στην Πορτογαλία, παρόλο που είχε εισιτήριο, και αποκαλύπτει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Στην παρέα τους, βρίσκεται και το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσαν οι διεθνείς μετά την ιστορική νίκη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr