Ο Κωνσταντινέας ξαναχτυπά: Ανέστησε τον Τρίτση

by news

Κοντέψαμε να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε με την ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος, για ακόμα μια φορά φρόντισε να μας τρελάνει με τα ελληνικά του καθώς δημιούργησε την εντύπωση ότι προκάτοχος του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών δεν είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά ο αείμνηστος υπουργός του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Αντώνης Τρίτσης.

«Το πιο ωραίο είναι, που αγαπημένος Μάκης Βορίδης σαν υπουργός εσωτερικου πλέον θα πρέπει να υλοποιεί κάθε μέρα το πρόγραμμα του προκατόχου πού ονομάζεται (Αντώνης Τρίτσης). Τελικά δεν έχουμε δει τίποτα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη όλο εκπλήξεις μας ετοίμασε στον ανασχηματισμό» έγραψε στο Twitter.

Είναι πολύ πιθανό ο κ. Κωνσταντινέας να εννοούσε πως ο κ. Βορίδης θα πρέπει να υλοποιήσει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών – ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για την τοπική αυτοδιοίκηση το οποίο «έτρεξε» ο προκάτοχος του κ. Βορίδη στο ΥΠΕΣ, Τάκης Θεοδωρικάκος.
 

Βέβαια, όταν μιλάμε για τον  κ. Κωνσταντινέα τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα