Ο κολλητός του Πετσίτη, Νίκος Παππάς, κάνει και αναλύσεις

204
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Πόθεν Έσχες Νίκου Παππά: Παραθαλάσσια επένδυση με την αδελφή του Τσίπρα

Με τη γνωστή καραμέλα της κινδυνολογίας επανέκαμψε στα μέσα ενημέρωσης, μετά τις διακοπές του Αγ. Πνεύματος, ο Νίκος Παππάς. 

«Η ενδεχόμενη πρωτιά της ΝΔ είναι συνώνυμο της κοινωνικής και οικονομικής αποσταθεροποίησης» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθηνών και υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σημειώνοντας ότι η ΝΔ για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της «θέλει εξωτερικούς καταναγκασμούς και έναν λαό απαισιόδοξο».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, ο κ. Παππάς τόνισε ότι χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τη σταθερότητα, για να αποκτήσει παντοδυναμία και πρόσθεσε πως «η μόνη ψήφος σταθερότητας είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ» καθώς «όπως έχει αποδειχθεί από την πορεία των τεσσάρων τελευταίων ετών (…) μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες κοινωνικής πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας και ανάκαμψης».

Όπως είπε, οι πολίτες είναι ενώπιον πολύ καθαρών επιλογών, εάν η χώρα «προχωρήσει στην πορεία η οποία απέδειξε ότι μπορεί να μας βγάλει από τα μνημόνια και άρα μπορεί να μας βγάλει και από την κρίση ή θα κάνει ένα πισωγύρισμα στις πολιτικές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρέγκλινγκ και Στουρνάρα, επισήμανε ότι οι «συγκεκριμένοι αξιωματούχοι που έπεφταν έξω με τις υπεραισιόδοξες προβλέψεις τους στα δύο πρώτα μνημόνια, πέφτουν ξανά έξω με προβλέψεις υπεραπαισιόδοξες» και συμπλήρωσε πως ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστούν τα θετικά μέτρα, είναι «να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα εγγυάται την αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

«Πρέπει να αναρωτηθεί ο μαγαζάτορας εάν ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση και το ρεύμα πρέπει να συνεχίσει να είναι μειωμένος, να αναρωτηθεί ο κάθε πολίτης, ο οποίος αξιοποιεί τις υπηρεσίες υγείας, αν έχουμε αρκετούς γιατρούς, έχουμε αρκετούς νοσηλευτές, ο κάθε γονιός αν έχουμε αρκετούς δασκάλους, ο κάθε πολίτης αν έχουμε αρκετούς πυροσβέστες ή αν πρέπει να πάμε πίσω σε ρυθμίσεις τύπου 1 προς 5 που μειώνουν ραγδαία το προσωπικό σε κρίσιμους τομείς για την κοινωνία, στο Δημόσιο, και άρα θα έχουμε κατάρρευση πάρα πολύ συγκεκριμένων υπηρεσιών», υπογράμμισε.