Ο Καράογλου «ξηλώνει» τη μονταζιέρα της Νοτοπούλου

214

Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένη από τον Θεόδωρο Καράογλου η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ενημερώνω την κυρία Νοτοπούλου πως εγώ δεν κάνω πολιτική μέσα από το Facebook” δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) , σχολιάζοντας ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

“Πέραν, λοιπόν, του σημείου που επικαλείται, πρόσθεσα στη δήλωσή μου ότι: “Καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό τους και την παράδοσή τους”. Αυτό το κομμάτι ξέχασε να το “σχολιάσει”, εκτός και αν διαφωνεί με το υπόλοιπο σκέλος της δήλωσής μου, το οποίο εσκεμμένα… παραλείπει. Αλλοίμονο εάν συμφωνούσαμε σε όλα με την κυρία Νοτοπούλου…” προσέθεσε ο κ. Καράογλου.

“Σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνομαι την αγωνία της τώρα που έμεινε πίσω στην εσωκομματική “αρένα” του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και τα τελευταία 24ωρα ο συνάδελφός της κ. Γιαννούλης της “κλέβει” την επικοινωνιακή δόξα. Για αυτό προσπαθεί να πλειοδοτήσει επενδύοντας στη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Την ενημερώνω ότι οι δηλώσεις των πολιτικών πρέπει να διαβάζονται από την αρχή έως το τέλος και όχι αποσπασματικά” υπογράμμισε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πιστή στο… λειτούργημα της μονταζιέρας, είχε επιτεθεί μέσω Facebook στον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, με αφορμή το πώς σχολίασε ο κ. Καράογλου το διαβόητο κάλεσμα σε μπάρμπεκιου έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ντροπιάζει τον τόπο, και επιλέγοντας απόσπασμα που προφανώς τη βόλευε.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο στον ΣΥΡΙΖΑ έξάλλου…

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr