Ο Drake ζήτησε πιο δυνατό wifi από τον δήμαρχο του Πίκερινγκ

13
Ο Drake ζήτησε πιο δυνατό wifi από τον δήμαρχο του Πίκερινγκ tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Ενώ δούλευε για το νέο του άλμπουμ, ο Drake αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο Καναδός ράπερ έσπευσε στο Instagram, ενώ ήταν απασχολημένος στο στούντιο, για να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο του Πίκερινγκ, στο Οντάριο του Καναδά ζητώντας ισχυρότερο σήμα wifi.

«Μπορεί ο δήμαρχος του Πίκερινγκ να εγκαταστήσει μερικούς ισχυρότερους πυλώνες wifi έτσι ώστε ο @boi1da (μουσικός παραγωγός) να μπορεί να μου στείλει όλα τα νεώτερα beats του;», έγραψε ο Drake σε story στο Instagram την περασμένη Τρίτη. «Προσπαθώντας να δουλέψω. Ευχαριστώ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητά του με δήμαρχο.

Νωρίτερα φέτος, αφού ο Καναδός ράπερ πήρε σπίτι του ένα Grammy τη βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, απευθύνθηκε στον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι – με αφορμή τη βράβευση του – και του ζήτησε να φωτίσει με χρυσά χρώματα το Tower CN, πύργο τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δήμαρχος το έκανε.

Ο Ντέιβιντ Ράιαν, δήμαρχος του Πίκερινγκ δεν απάντησε αμέσως στον Drake αλλά από τον επίσημο λογαριασμό της δημοτικής αρχής δόθηκε μακροσκελής και αναλυτική απάντηση, στην οποία τονίζεται ότι το δημόσιο wifi «είναι το καλύτερο που υπάρχει» και ότι «το Πίκερινγκ αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ευφυείς πόλεις του κόσμου από το Intelligent Community Forum».