Ο διευθυντής του Mega (Σταμάτης Μαλέλης) στηρίζει το “αίτημα” του Κουφοντίνα

by Manifesto

Ο  έχων το γενικό πρόσταγμα στον ειδησεογραφικό τομέα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, στηρίζει το “δίκαιο αίτημα” του Κουφοντίνα.  Θυμίζουμε ότι ο εκτελεστής Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας μέχρι το κράτος να “υποκύψει” και να τον “αφήσει” να διαλέξει ο ίδιος σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα εκτίσει την ποινή του.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Μαλέλης με μια “οργισμένη” ανάρτηση στο Twitter παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του “αιτήματος” του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα.

“Ντροπή σας ρε! Αφήνετε έναν άνθρωπο να πεθάνει μόνο για να τον εκδικηθείτε ! Στο όνομα της σκοπιμότητας ρίχνετε στον σκουπιδοτενεκέ τις βασικές αρχές της δημοκρατίας και του διαφωτισμού. Υποκριτές #Κουφοντινας” έγραψε στο Twitter ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του MEGA.
(Την απάντηση στον Μαλέλη και στους “αλληλέγγυους” τη δίνει ο Λευτέρης Μωυσιάδης με το βίντεο που ανέβασε στο Twitter).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15 Μαρτίου 1995 οι τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη» χτύπησαν με δυο ρουκέτες τα γραφεία του Mega στην Παιανία. “Η μία ρουκέτα καρφώθηκε στον τοίχο λίγα εκατοστά μακριά απ’ το παράθυρο. Αν περνούσε μέσα απ’ το παράθυρο θα πήγαινε κατευθείαν στο control και τότε δεν θα είχε μείνει κανείς ζωντανός”,  είχε γράψει πριν από μερικά χρόνια σε άρθρο του, ο πρώην διευθυντής του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Γιατί κάνει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας

Αφορμή στάθηκε μια διάταξη που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο και οι αποφάσεις που ακολούθησαν. Η διάταξη εκείνη απαγόρευε ουσιαστικά την παραμονή όσων έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατία σε αγροτική φυλακή. Ο Κουφοντίνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Καθημερινής” ένιωσε πως τον στοχοποιούν, αφού μόνο εκείνος βρισκόταν σε αγροτική φυλακή, στον Βόλο. Μέσα σε λίγες ημέρες βγήκε η απόφαση για τη μεταφορά του. Θεωρητικά και βάσει κανονισμού, θα έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή στην οποία εξέτιε την ποινή του πριν από τον Βόλο, δηλαδή στον Κορυδαλλό. Το υπουργείο όμως αποφάσισε να τον μεταφέρει στον Δομοκό. Ο κύριος λόγος, έγραψαν, ήταν η διασπορά του κορωνοϊού στη Δυτική Αττική αλλά και το γεγονός ότι ο Κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα