Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) βράβευσε την Turkish Airlines

32

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βράβευσε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των αερομεταφορών την τελευταία πενταετία.
Η Turkish Airlines πετάει σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία και συγκεκριμένα σε 310 προορισμούς και 124 χώρες. Η Turkish παρουσίασε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και στην Ελλάδα μεταφέροντας – για πρώτη φορά το 2018 – περισσότερο από μισό εκατομμύριο επιβάτες συμβάλλοντας στην ουσιαστική αύξηση της επιβατικής κίνησης στη χώρα μας.
Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα κος Κ Alp Yavuzeser, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων «το βραβείο αυτό είναι σημαντική αναγνώριση της αδιάκοπης δουλειάς μας στην Ελλάδα. Στην Turkish Airlines προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και η αναγνώριση από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς».
Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε πως «η συνεισφορά της Turkish Airlines στην τουριστική και αεροπορική ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η συγκεκριμένη βράβευση αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία μας καθώς προχωρούμε σε ένα αμοιβαία επωφελές μέλλον. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την Turkish Airlines με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας».
Η βράβευση της Turkish Airlines πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Ελευθέριος Βενιζέλος.