Ο Άδωνις Γεωργιάδης στις εκλογές του ΤΕΕ: Στις κάλπες οι Μηχανικοί

74

Στις εκλογές του ΤΕΕ, στο ΟΑΚΑ, παρευρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υφυπουργό, Νίκο Παπαθανάση.

Ο κ. Γεωργιάδης δημοσιοποίησε φωτογραφίες μέσω twitter και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παράταξη του Γιώργου Στασινού, που όπως έγραψε «πάει για μεγάλη νίκη». Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον πρόεδρο της ΜΟΔ, Γιώργο Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο προφίλ του στο twitter:

«Με τον υφυπουργό μου @npapathanasis στις εκλογές του ΤΕΕ στο ΟΑΚΑ σήμερα. Η παράταξη ΔΚΜ του Γιώργου Στασινού πάει για μεγάλη νίκη. Καλή επιτυχία και στον Πρόεδρο της ΜΟΔ κ. Γιώργο Παπαδημητρίου».

Στις κάλπες οι μηχανικοί

Για μία ώρα ακόμη (κλείνουν στις 7μμ) θα είναι ανοιχτές οι κάλπες στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στις οποίες χιλιάδες μηχανικοί προσέρχονται απο το πρωί.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί με τους μηχανικούς να προσέρχονται με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Στην Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, στο Μαρούσι.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός κάλεσε με δήλωσή του τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας -ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους. Τόνισε δε, πως, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, δίνουν δύναμη στο ΤΕΕ.

Στις κάλπες προσήλθαν όμως και αρκετοί πολιτικοί από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ άσκησαν ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, Χρήστος Σπίρτζης και Πέτη Πέρκα, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης και πολλά στελέχη διοικήσεων δημοσίων φορέων, στελέχη επιχειρήσεων και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί. Τους χώρους της εκλογικής διαδικασίας στο ΟΑΚΑ επισκέφθηκαν επίσης, για να τονίσουν τη σημασία των εκλογών, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr