Νίκος Παππάς: Σε παραζάλη ο φίλος του Πετσίτη και του Καλογρίτσα

910
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απλά… δεν υπάρχουν! Υπάρχει όμως μια καλπάζουσα φαντασία που έχουν και είναι αυτή που τους ξεχωρίζει από τους άλλους πληβείους της πολιτικής.

Στην κατηγορία αυτή των… πεφωτισμένων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχωριστή θέση έχει- δικαιωματικά- ο Νίκος Παππάς: ο κολλητός του Πετσίτη, ο φίλος του Καλογρίτσα και πάει λέγοντας.

Βγήκε που λέτε σήμερα αυτός ο απίθανος τύπος και έκανε τρανές αποκαλύψεις: ίσες με το πολιτικό του μπόι, θα προσθέταμε εμείς, αλλά δεν θέλουμε να τον κακοκαρδίσουμε τούτες τις δύσκολες μέρες που περνάει, αναφορικά με διάφορες ανοιχτές υποθέσεις που έχει μπροστά του.

Είπε λοιπόν ο Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος και στον καλό συνάδελφο Αντώνη Γκιόκα, τα εξής καταπληκτικά:

1. Για τη ΝΔ ότι”υφίσταται μεγάλη φθορά”. Μάλλον θα διαβάζει δημοσκοπήσεις μόνο από έγκυρες εταιρίες όπως η VOX Pop Analysis που λίγο πριν τις εκλογές του 2019 έδινε μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ.
2. “Οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουμε να σταθούμε απέναντι σε όσους απεργάζονται ήδη σενάρια κυβερνητικών λύσεων, μέσω οικουμενικών κυβερνήσεων ή κυβερνήσεων τεχνοκρατών ή άλλων λύσεων, με ή χωρίς τον Μητσοτάκη, που θα συνεχίσουν την υλοποίηση του αντικοινωνικού σχεδίου Πισσαρίδη”. Αυτό μόνο ένας Παππάς θα μπορούσε να το πει.
3. Για την πανδημία είπε και… το τερμάτισε: “H Ν.Δ. απέτυχε οικτρά. Η ομολογία Μητσοτάκη περί κυβερνητικού εφησυχασμού και πως για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκαναν «ό,τι μπορούσαν» είναι αποκαλυπτική.
Επί μήνες δεν έκαναν το παραμικρό. Δεν ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα Υγείας, δεν έκαναν μαζικά τεστ στον πληθυσμό, άνοιξαν όπως-όπως τον τουρισμό, όπως ομολόγησε και ο κ. Γεωργιάδης, δεν είχαν σχέδιο για τα σχολεία, δεν ενίσχυσαν τις αστικές συγκοινωνίες με οχήματα και νέα δρομολόγια ώστε να αποτραπούν τα φαινόμενα συνωστισμού. Όλα αυτά πυροδότησαν το δεύτερο κύμα της πανδημίας, το οποίο είναι λιγότερο φονικό από το πρώτο σε όλες τις χώρες της δυτικής Ευρώπης, με εξαίρεση την Ελλάδα. Δυστυχώς, στη χώρα μας, ο αριθμός όσων χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό σε σχέση με τον πληθυσμό είναι μεγαλύτερος από ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες”.
4. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Σύμφωνα μ΄αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής σκέψης ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει υποστεί «απανωτές πολιτικές ήττες υπό την πίεση των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων».
ΥΓ. Να είναι καλά το παλικάρι που μας έκανε και γελάσαμε με τα ανέκδοτά του.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr