Νέα μνημόνια ονειρεύονται στο ΣΥΡΙΖΑ

80
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Σκορποχώρι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Απύθμενο το θράσος των στελεχών της Κουμουνδούρου. Μικροπρεπείς και επικίνδυνοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να εύχονται την καταστροφή της χώρας για να εκδικηθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον μισητό τους όπως φαίνεται εχθρό, γιατί τους ξεκόλλησε από τις καρέκλες της εξουσίας.

Το ερώτημα του δημοσιογράφου της εφημερίδας Η Αυγή κατά την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αποκάλυψε δίχως καμία αμφιβολία τη στόχευση. Και βέβαια η Αυγή δεν είναι οποιαδήποτε εφημερίδα αλλά η κομματική εφημερίδα, όργανο του κόμματος.

Ποιο είναι το ερώτημα; Αν τον Μάιο θα έρθει νέο ανάλγητο, σκληρό μνημόνιο γιατί η κυβέρνηση θα έχει αποτύχει. Ποιος αλήθεια εύχεται κατ’ αυτόν τον τρόπο να αποτύχει μια κυβέρνηση και να επιβληθούν νέα μνημόνια; Θα τιμωρηθεί η κυβέρνηση ή η χώρα;

Εν τέλει φαίνεται πως οι αμάθητοι στην εξουσία ΣΥΡΙΖΑιοι συμπεριφέρονται σαν ναρκωμανείς σε στερητικό σύνδρομο που θα κάνουν ότι χρειαστεί για να πάρουν άλλη μια δόση.

Κ.Π

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr