ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η δήλωση Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά

by news

“Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά” σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε απάντηση ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ουσιαστικά καλύπτει τον πρώην υπουργό Θοδωρή Δρίτσα για τις χθεσινές δηλώσεις του ότι κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν.

Αναλυτικά η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυισοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα. Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω”.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα