Μητσοτάκης: “Ζωντάνεψαν” μνήμες από τη θητεία του στην Αεροπορία

by news

Μια συνάντηση με ιστορία 29 ετών είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα όπου συνεχίζεται η πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2021».

Κατά την επίσκεψή του στην Ανδραβίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια σύντομη αλλά πολύ θερμή συνομιλία με τους πιλότους που υπηρετούν στην 347 μοίρα της 111 πτέρυγα Μάχης, στον Αλμυρό Μαγνησίας, εκεί όπου πριν από 29 χρόνια και συγκεκριμένα στην 111 Πτέρυγα Μάχης και στην 346 τότε μοίρα, ο πρωθυπουργός υπηρέτησε το σύνολο της στρατιωτικής του θητείας.

Όπως σχολίασε ο ίδιος, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα, η αυταπάρνηση και η αίσθηση του καθήκοντος με την οποία οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας υπηρετούν την Πατρίδα.

Ο πρωθυπουργός μαζί με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ, παρακολούθησε τη σημερινή «Ημέρα Επισήμων Προσκεκλημένων» (VIP Day) της μεγάλης διακλαδικής, πολυεθνικής ασκήσης «Ηνίοχος ’21», που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις 12 Απριλίου.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα