Μητσοτάκης για Τσίπρα: Τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια!

205
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Αμεση ανάλυση για το Ελληνικό Επιτέλους ένας πρωθυπουργός χωρίς ταμπού

“Εγώ τους πολιτικούς αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας” ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με συνεργάτες του για το ποια στάση θα κρατήσει η ΝΔ αύριο στη Βουλή, σχετικά με το κομμάτι της δικογραφία  για τη Novartis που αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική πλειοψηφία θα εισηγηθεί τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

ΝΔ
“Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη” αναφέρουν πηγές της ΝΔ. “Ο κ. Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές” τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr