Μητσοτάκης για Μπεκατώρου: Μας ακούμπησε και μας συγκίνησε όλους

by news

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Εργασίας αναφέρθηκε και στις καταγγελίες βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου. 

Όπως είπε, «ένα θέμα βαρόμετρο που ήρθε στην επικαιρότητα με τόσο μεγάλη ένταση είναι το ζήτημα της εξουσιαστικής βίας, το οποίο η γενναία Σοφία Μπεκατώρου ανέδειξε με έναν τρόπο που -πιστεύω- ότι μας ακούμπησε και μας συγκίνησε όλους. Σύντομα η Ελλάδα θα κυρώσει τη σύμβαση -είναι η σύμβαση 190- της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας κατά της βίας και παρενόχλησης στους χώρους εργασίας. Νομίζω είναι μία σημαντική θεσμική συμβολή της πολιτείας που έμενε ανενεργή και τώρα γίνεται πράξη».

Όπως είναι γνωστό, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνήσει με την Ολυμπιονίκη μετά από τις καταγγελίες της,  για να της εκφράσει την στήριξή του – ενώ το ίδιο έπραξαν και οι αρχηγοί των τριών μεγαλύτερων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα