Μήπως να κόψουν την πλάκα στον ΕΟΔΥ; (vids)

496

Ένα ταξίδι στους Αγίους Τόπους μιας ομάδας ανθρώπους είχε ως αποτέλεσμα 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τρεις νομούς σε περιορισμό, ένα νοσοκομείο σε καραντίνα και μια πόλη έρημη. 

Και στην Ελλάδα ακόμα συζητάμε για την Θεία Κοινωνία και αν είναι επικίνδυνη. Και δεν είναι μόνο που τηλεοπτικές εκπομπές καλούν ιερείς να πουν την γνώμη τους – γιατί είναι θέμα γνώμης και όχι γνώσης προφανώς- αλλά ακόμα και ο ΕΟΔΥ κάνει πλάκα με την δημόσια υγεία.

Για να είμαστε δίκαιοι όχι στο σύνολό του μιας και ο κ. Τσιόδρας στέκεται με επιστημονικό κύρος και σοβαρό λόγο απέναντι στην υγειονομική κρίση. Είναι οι υπάλληλοι που απαντούν κατά το δοκούν! Επικαλούνται προσωπική εμπειρία και παροτρύνουν τον κόσμο – που με σκοπιμότητα φυσικά – καλεί να συνεχίσουν να μεταλαβαίνουν γιατί δεν υπάρχει οδηγία για το αντίθετο. 

Λες και χρειάζεται! Όταν υπάρχει προειδοποίηση ακόμα και για τις χειραψίες, τους είναι δύσκολο να αντιληφθούν το αυτονόητο!

Δεν είναι πια πολλές οι μέρες από την στιγμή που η εκκλησία της Ρουμανίας αποφάσισε η Θεία Κοινωνία να γίνεται με κουταλάκια μιας χρήσεως. Το παράδειγμα όμως φαίνεται πως σοκάρει την ελληνική κοινωνία και εκκλησία γιατί τότε θα πρέπει να παραδεχθούν και άλλα κακώς κείμενα.

Όμως τώρα είναι θέμα δημόσιας υγείας και όχι πολιτικών παιχνιδιών. Και αν δεν μπορεί η διοίκηση του ΕΟΔΥ να περιορίσει τους υπαλλήλους της, μήπως να το πράξει το Υπουργείο Υγείας; 

Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά!

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr