fbpx

Μηνύματα Μητσοτάκη στο δρόμο προς τις εκλογές

by Tasos

Μηνύματα εντός και εκτός κόμματος έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ, καλώντας τα στελέχη να μην εφησυχάζουν από το θετικό κλίμα και την αισιοδοξία για το αποτέλεσμα στην επικείμενη εκλογική μάχη. Παράλληλα έδειξε στην πλευρά της αντιπολίτευση σημειώνοντας πως το τοξικό κλίμα δεν μπορεί να επηρεάσει και να αλλοιώσει  το έργου που έχει πραγματοποιηθεί και στο οποίο ειδικά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί. 

Σημειώνοντας, όπως έχει ήδη πεί ότι «οι εκλογές θα γίνουν είτε τον Απρίλιο είτε τον Μάιο, οι πρώτες εκλογές»  καθώς και ότι «οι δεύτερες, θα γίνουν 4 με 5 εβδομάδες μετά» τόνισε πως «δουλεύουμε με ένα πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα» για να επισημάνει με έμφαση πως «το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών είναι αυτό το οποίο θα καθορίσει τελικά τις εξελίξεις».

«Θέλουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα τόσο ισχυρό που να μην αμφισβητείται καθ οποιοδήποτε τρόπο η δυνατότητά μας να πετύχουμε την αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη. Αυτός είναι ο στόχος» υπογράμμισε εκφράζοντας ταυτόχρονα την  αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και επισημαίνοντας πως  δεν μπορεί να υπάρχει κανένας εφησυχασμός.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τις εκλογές. Βλέπω τις μετρήσεις αλλά κυρίως βλέπω τον κόσμο. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε πριν από δύο ημέρες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, το κλίμα είναι πραγματικά πολύ καλό και είναι πολύ καλό γιατί σίγουρα το κυβερνητικό έργο αποτελεί εχέγγυο συνέπειας, συνέχειας, σταθερότητας αλλά και αξιοπιστίας» είπε απευθυνόμενος στα  στελέχη του  κόμματος αναφέροντας μάλιστα ότι «σε σύγκριση με το 2019, τώρα μας λένε “ελάτε να συνεχίσετε τη δουλειά σας, γιατί εσάς εμπιστευόμαστε”. Πρέπει να ξέρουμε ότι μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας με τους πολίτες χτίζουμε ακόμα περισσότερη αξιοπιστία. Αυτό είναι μία μεγάλη κατάκτηση για εμάς, για την παράταξή μας, για εμένα προσωπικά».

Και συνέχισε τονίζοντας πως «οι εκλογές κερδίζονται όταν έχει καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος» ζητώντας όμως απ΄ όλους να μην υπάρξει κανείς εφησυχασμός. «Ο κίνδυνος πάντα -και θα το τονίζω αυτό- είναι η αλαζονεία και η προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος» και υπογράμμισε πως «είναι καλό ότι μπαίνουμε στην καμπάνια με καλό αέρα αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας οδηγήσει σε εφησυχασμό»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα και προς την αντιπολίτευση. Ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και το κόμμα γνωρίζουν το σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και εντάσσεται στη δημιουργία ενός κλίματος τοξικότητα. Και αυτό διότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί, ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, στο έργο που έχει υλοποιηθεί και στην όποια σύγκριση.

 «Θα έχουμε αναταράξεις, θα έχουμε μεγάλη τοξικότητα απέναντί μας. Κι αυτό γιατί στο έργο μας κανείς δεν μπορεί να μάς αντιπαρατεθεί » ανέφερε τονίζοντας πως «δεν έχουν πει τίποτα για το τι θα κάνουν την επόμενη τετραετία γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να μιλήσουν και να παρουσιάσουν ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα»

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει τα διλήμματα με τα οποία θα απευθυνθεί στον ελληνικό που συνοψίζονται στο «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το οποίο αντικατοπτρίζει συνολικά τη σύγκριση μεταξύ των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΑ και ΝΔ, και κυρίως την  υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα