Μιλάνε όλοι, μιλάει κι ο Μαλέλης!: Λοξοκοιτάζει προς Τσίπρα, ο "άρχοντας" της "κίτρινης δημοσιογραφίας"

744

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ πόδι εκτός ΚΙΝΑΛ βρίσκεται ο Στ. Μαλέλης. Στην Χ. Τρικούπη διάβασαν με έκπληξη την ανάρτηση του, με την οποία δεν περιορίστηκε στην θεμιτή κριτική της ομιλίας του Α. Σαμάρα στο συνέδριο της ΝΔ, αλλά έκανε κι ένα «περίεργο» βήμα πάρα κάτω: Κάλεσε το ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ να αποκηρύξουν στην συμμετοχή τους στην τρικομματική αρχικά και δικομματική στη συνέχεια κυβέρνηση του 2012-2014…

Γράφει ο ΦΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΚΥΚΛΟΙ της Χ. Τρικούπη χαρακτήριζαν «τουλάχιστον περίεργη» την άποψη-πρόταση του Στ. Μαλέλη, ο οποίος ηγείται και της «κίνησης των 81», η οποία προσπάθησε να παρέμβει στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αλλά «απέτυχε παταγωδώς». Αυτό το θέμα-της αποκήρυξης της περιόδου 2012-2014- δεν έχει τεθεί ποτέ σοβαρά στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ. Κι αυτό όχι μόνο γιατί η Φ. Γεννηματά και άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν ενεργά στις κυβερνήσεις της περιόδου από θέσεις ευθύνης, αλλά και γιατί στις επίσημες αποτιμήσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, υπάρχει σαφής θετική αποτίμηση.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ της περιόδου ‘12-‘14 κράτησαν την χώρα εντός ΕΕ και παρέδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ μια σταθεροποιημένη χώρα με θετικό πρόσημο στην ανάπτυξη κι έτοιμη να βγει από τα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και τα έκανε «λαμπόγυαλο», φτάνοντας στην άκρη του γκρεμού, εμπαίζοντας τον λαό με το πιο fake δημοψήφισμα της Ιστορίας, κόστισε περί τα 100 δις, την φόρτωσε με το πιο βαρύ και αχρείαστο μνημόνιο και δέσμευσε την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια. Δικαίως αναρωτιούνται στο ΚΙΝΑΛ, τι ακριβώς θέλει να πει ο Στ. Μαλέλης…

ΩΣΤΟΣΟ στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν μια πιο απλή ανάγνωση: Ο Στ. Μαλέλης και μερικά ακόμα στελέχη, είναι έτοιμοι να αποτελέσουν την «επόμενη ένεση διεύρυνσης» στο εγχείρημα της προσωπικής διάσωσης του Α. Τσίπρα….

ΥΓ. Οι πολλοί θυμούνται τον ενεργό ρόλο του Στ. Μαλέλη στην τρικομματική κυβέρνηση, ως ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Η κωλοτούμπα ήρθε με αφορμή το «μαύρο στην ΕΡΤ». Μέχρι τότε εκθείαζε τον ρόλο της στην σωτηρία της χώρας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr