Μεγαρέων δάκρυα…

119

Αντιλαμβανόμαστε, ειλικρινά, τα συναισθήματα του πρωθυπουργού όταν άκουσε από τον Μητσοτάκη να μιλάει για τις «δουλίτσες της οικογένειάς του με τη Χούντα».

Κάθε άνθρωπος στη θέση του, θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο που αντέδρασε ο ίδιος. Ωστόσο, στην απάντηση που έδωσε μέσω της ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, παρέλειψε να πει ότι εδώ και πολλούς μήνες καθυβρίζει συστηματικά την οικογένεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τη σύζυγό του και τον ίδιο.

Εξιστορεί την ιστορία του πατέρα του, Παύλου Τσίπρα από την Άρτα, τις αριστερές καταβολές του, την ΕΔΑ και την πορεία του στα χρόνια της χούντας, καθώς και το ότι αργότερα στήριξε το ΠΑΣΟΚ. Ε, και τι μ’ αυτό;

Μόνο η δική του οικογένεια αξίζει σεβασμού; Και από και έως που ο Τσίπρας κατηγορεί τον Μητσοτάκη για «ανείπωτη αθλιότητα»; Πότε ο Τσίπρας βρήκε το κουράγιο να καταδικάσει τις αθλιότητες σε βάρος της συζύγου του προέδρου της ΝΔ;

Πότε πήρε αποστάσεις από τις ανείπωτες αθλιότητες που έχουν ειπωθεί κατά του Μητοστάκη και του πατέρα του;

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακόμα και στην ανάρτηση του, είναι ψεύτης και υποκριτής. Πρόκειται για μια δακρύβρεχτη ανάρτηση που στοχεύει να προκαλέσει συγκίνηση, αλλά στην ουσία γίνεται για τη δική του υστεροφημία.