Με τον «Φάρο του Κόσμου» σε συναυλία του Νταλάρα ο Σιμόπουλος

17

Ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, βρέθηκε τη Δευτέρα (4/11) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μαζί με τους νεαρούς Rom από τον «Φάρο του Κόσμου» για τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, με τραγούδια του Στ. Κουγιουμτζή.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σιμόπουλος κάνει λόγο για μια «εξαιρετική βραδιά με υπέροχα τραγούδια» και ευχαριστεί την οργάνωση ΜΑΖΙ για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση.

Η δήλωση:

«Τη Δευτέρα (4/11) μαζί με τους νεαρούς ROM από τον «Φάρο του Κόσμου» της Μητροπόλεως Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως και τον πατέρα Αθηναγόρα Λουκατάρη που τον διευθύνει, παρακολουθήσαμε στο Μέγαρο Μουσικής τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Ο “Φάρος του Κόσμου” είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση με έδρα τον Δενδροπόταμο και δράσεις προστασίας των ανηλίκων ROM (αφύπνιση, διατροφή, εκπαίδευση κλπ).

Ευχαριστούμε τον σύλλογο Μ.Α.Ζ.Ι. που είχε την ευθύνη της οργάνωσης και την πρόεδρό του κ. Αλέκα Γωγούση για την πρόσκλησή τους.

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά με υπέροχα και “ζωντανά” παρά το πέρασμα του χρόνου τραγούδια, ειδικά για πολλούς από εμάς που περνάμε πλέον τα “ήντα” της ζωής μας».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr