Με ποιους είναι θυμωμένος ο Σκουρλέτης;

258

Με τον Αλέξη, αναφέρει ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη του στην Αυγή της Κυριακής, συμπορεύονται μαζί σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε πρόεδρος έχοντας κατακτήσει μια ειλικρινή συντροφική σχέση. Και είναι αλήθεια. Ωστόσο σημειώνει στο επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και δύο εβδομάδες έχει στοχοποιηθεί. Προφανώς δεν αναφέρεται στη Νέα Δημοκρατία, αφού το τελευταίο που ενδιαφέρει την κυβερνητική παράταξη είναι τι καιρό κάνει στην Κουμουνδούρου.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που εδώ και δυο εβδομάδες τον στοχοποιούν, από φιλικά προς το ΣΥΡΙΖΑ έντυπα, τονίζει: “Το θέμα δεν είναι μόνο προσωπικό, αλλά νομίζω πως απέναντι σε τέτοιες πρακτικές πρέπει να αντιτάξουμε τον ανοιχτό συντροφικό διάλογο”, λέει χαρακτηριστικά μιλώντας για “αυτόκλητους σωτήρες”.

Στην ίδια συνέντευξη στέλνει και το μήνυμα στον συνοδοιπόρο του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον θεωρεί μαθαίνουμε ως “ηθικό αυτουργό” των δημοσιευμάτων, ότι: “Δεν έχουμε ανάγκη μόνο από οπαδούς, παρακολουθητές, αλλά από κάτι πολύ περισσότερο. Για εμάς, η έννοια της ενεργού συμμετοχής στην πολιτική εμπεριέχει την ανθρώπινη επαφή, τη συλλογικότητα και τις δημοκρατικές αξίες”. Δηλαδή εμμέσως πλήν σαφώς, και μάλιστα από την Αυγή, του λέει να αφήσει τα κεντροαριστερά ανοίγματα και να πάει “σ’ ένα μαζικό και ανοιχτό συνέδριο, θα πρέπει να σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αριστεράς”.

Τώρα, τι σύγχρονη Αριστερά μπορεί να κάνει ο Τσίπρας με μυαλά σαν του Πολάκη, του Ζουράρη και των άλλων εντιμότατων φίλων του, από Κοτσακά μέχρι Θεοχαρόπουλο, μόνο ένας Κουίκ ή έστω ένας Παπαχριστόπουλος ξέρει. Καλά ξεμπερδέματα και να μας γράφετε…

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr