Μαρκόπουλος για Παπαγγελόπουλο: Έχει καταλάβει ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά…

93
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και τον δημοσιογράφο Μάκη Πολλάτο παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής εξήγησε τι συνέβη με την αποχώρηση του κ. Παπαγγελόπουλου. Όπως υπογράμμισε, ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε συμφωνήσει χθες να ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι η κατάθεσή του, προκειμένου στη συνέχεια να του γίνουν ερωτήσεις. Προφανώς, σύμφωνα με την εκτίμηση του βουλευτή της ΝΔ, έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον διάλογο Μιωνή – Παππά, ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει καταλάβει ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, επέλεξε να αθετήσει τη συμφωνία την χθεσινή, θέτοντας ανεδαφικά αιτήματα.

«Ήταν δύσκολο να αντέξει τη βάσανο των ερωτημάτων» συνέχισε ο κ. Μαρκόπουλος, λέγοντας ότι ο τέως αναπληρωτής Δικαιοσύνης εξετάστηκε ως ύποπτος, αλλά με μεγάλη άνεση και πολυτέλεια χρόνου. «Αυτά περί ΕΑΤ-ΕΣΑ που ακούστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι για να γελάει ο κόσμος» προσέθεσε. «Κάναμε διάλειμμα τρεις φορές για να κάνει τσιγάρο ο κ. Παπαγγελόπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι το “μαγαζί” επέβαλε στο κατά Παππά παραμάγαζο το να αποχωρήσει» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος επέλεξε τη φυγή και παραθέτοντας μία σειρά ερωτημάτων, στα οποία ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν έμεινε, για να μιλήσει. «Τον σεβαστήκαμε πολύ, δεν τον διακόψαμε» περιέγραψε σχετικά. «Επειδή τον ενόχλησα σε κάποια ερωτήματά μου, αποχώρησε από την αίθουσα» αποκάλυψε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε πριν τον Νίκο Παππά και είπε πάρα πολλά πράγματα. Ας μην προτρέχουν κάποιοι» είπε ακόμη ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, για να προσθέσει ότι ο κ. Παππάς είχε ερωτηθεί και είχε απαντήσει ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να ακουστεί οποιοδήποτε ηχητικό.

Πηγή: protothema.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr