Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το ιδιαίτερο γούρι της στις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ (pic)

by news

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που όλοι βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δεν ήταν δυνατόν να παραθέσει το καθιερωμένο δείπνο στις συζύγους των βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Μπορεί το lockdown να μην επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το δείπνο, ωστόσο η κ. Γκραμπόφσκι δεν παρέλειψε να στείλει τις θερμότερες ευχές της, σε όλες τις κυρίες και φυσικά να τους δωρίσει και ένα μοναδικό γούρι για το 2021, το οποίο έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό.

Θέλοντας να δώσει το στίγμα της χρονιάς που ξεκίνησε, με τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, απέστειλε στις συζύγους των βουλευτών, μια δημιουργία της Zeus-Dione εμπνευσμένη από το 1821.

Το γούρι απεικονίζει τη Νίκη, την αρχαία ελληνική θεά της νίκης, κρατώντας ένα κλαδί ελιάς, το διαχρονικό σύμβολο της ειρήνης, ως χαιρετισμό και στους δύο του 19ου αιώνα οι επαναστατικοί μαχητές και οι σύγχρονοι ήρωες.

Το δώρο συνοδεύεται από τη περιγραφή και τους λόγους που εμπνεύστηκε το θέμα αυτό, «Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, η έννοια της νίκης είναι τόσο συναφής και συντονισμένη από ποτέ. Με τον ίδιο τρόπο που ο ελληνικός λαός πολέμησε και κέρδισε την ανεξαρτησία του πριν από 200 χρόνια, αναμφίβολα θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία που μας κρατά αιχμάλωτους».

thecaller.gr

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα