fbpx

Μάνος Βουλαρίνος: Το ΠΑΣΟΚ, το στοίχημα και ο… κουβάς

by pavlos

μελόνι (η)

 

  1. αυτή που έχει συνεχώς νεύρα, η υστερική «η Μαρία είναι τόσο μελόνι που ακόμα κι όταν σου λέει καλημέρα νομίζεις ότι σου κάνει παρατήρηση» 2. χαμηλού επιπέδου «η αλήθεια είναι ότι μόνο άνθρωποι μελόνι μπορεί να πάρουν μέρος σε ριάλιτι» 3. ακροδεξιά πολιτικός «κρίμα μια μελόνι σαν τη Ραχήλ Μακρή να μην έχει γεννηθεί στην Ιταλία, μπορεί να έφτανε και πρωθυπουργός»

 

Τα δυο πεπόνια και η Τσιτσιολίνα

Με δεδομένο ότι ο τύπος έχει πάντα και μπόλικη ουσία, δεν ξέρω τι μου φαίνεται χειρότερο για τη νικήτρια των ιταλικών εκλογών. Το ότι είναι ακροδεξιά ή το ότι φέρεται σαν παίκτρια ριάλιτι; Κλίνω προς το δεύτερο καθώς ενώ μπορείς πάντα να βάλεις νερό στο κρασί των πολιτικών σου θέσεων (ή ακόμα και να πετάξεις εντελώς το ποτήρι), αυτό που είσαι ως τύπος, η ψυχοσύνθεσή σου που λέμε, δύσκολα αλλάζει. Τόσο η καβγατζίδικη υστερία της Τζόρτζια Μελόνι όσο και η χυδαία αντίληψή της για την επικοινωνία (η οποία εκφράστηκε με το επινίκιο βίντεο στο οποίο κρατάει δύο πεπόνια μπροστά από το στήθος της), τίποτα καλό δεν δείχνουν γι’ αυτήν που φαίνεται πως θα είναι η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας. Κι επειδή κάποιοι θυμίζουν ότι κάποτε οι Ιταλοί εξέλεξαν για βουλευτή την Τσιτσιολίνα, να σας πω ότι τουλάχιστον η Τσιτσιολίνα όταν ήθελε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους, τους έδειχνε το κανονικό της στήθος.

 

Νεκρική ακαμψία

Πολύ χειρότερο παράδειγμα από τη Μελόνι είναι ο γραφικός εκατομμυριούχος Μπερλουσκόνι, ο οποίος συνεχίζει να ασχολείται με την πολιτική, τώρα πια ως κέρινη κούκλα, επιβεβαιώνοντας ότι οι πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ όχι μόνο δεν κρύβουν χρόνια, αλλά φανερώνουν και τη θλιβερή ματαιοδοξία αυτού που τις κάνει, νομίζοντας ότι η νεκρική ακαμψία μπορεί ποτέ να περάσει για νεότητα.

 

Το ΠΑΣΟΚ, το στοίχημα και ο… κουβάς

Ο Ανδρουλάκης κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να γοητεύσει το –φοβάμαι πολύ περιορισμένο– target group των ψηφοφόρων-τζογαδόρων. Χθες σε συνέντευξη στο Open τον ξανάκουσα να λέει ότι πρώτα θα πάρει την ψήφο και μετά θα αποφασίσει τι θα την κάνει, πράγμα που σημαίνει ότι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι ψήφος στον Τσίπρα, αλλά μπορεί και ψήφος στον Μητσοτάκη κι αυτό θα το μάθουμε μετά τις εκλογές, οπότε και θα έχουν κλείσει τα στοιχήματα.

 

I love this game!

Μια και μιλάω για τον Ανδρουλάκη, να πω ότι φρόντισε να διαψεύσει όσους τον κοροϊδεύουν που δεν έμαθε να μιλάει μια ξένη γλώσσα (τα κρητικά δεν μετράνε). Στην ίδια συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για την υγεία του, ενημέρωσε ότι «είμαστε σε στάδιο ρικάβερι σιγά σιγά», δείχνοντας ότι μπορεί η Ευρωβουλή να μην του έμαθε τίποτε, αλλά το ΝΒΑ ήταν ένα μεγάλο σχολείο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα