“Μαλλιοτραβήγματα” στον ΣΥΡΙΖΑ για την “πράσινη μετάβαση” (video)

by Manifesto

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε κομματική εκδήλωση μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συζητούσαν για την πράσινη μετάβαση στο νομό Κοζάνης. 

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Παναγιώτης Κορκολής (πρώην γενικός γραμματέας Ανάπτυξης) και η Χριστίνα Μπαριτάκη (πρώην γενική γραμματέας Περιβάλλοντος) προσπάθησαν να υπερασπιστούν την γραμμή του κόμματος για την ανάγκη απολιγνιτοποίησης της Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό το πέρασμα στην πράσινη ανάπτυξη δια των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας.

Τότε ποιος είδε τον «σύντροφο» Π. Αδαμίδη (βλ. πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) και δεν “φοβήθηκε”. Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής Π. Αδαμίδης κατήγγειλε το κόμμα στο οποίο ακόμα ανήκει, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, πως “δεν μπορεί να υπερασπίζεται την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας”.  Η (επιθετική) τοποθέτηση Αδαμίδη είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα συρυζαικά τόπια.

Δείτε το βίντεο

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα