«Μάχη» με φωτιά στη Σάμο, κάηκε σπίτι

by news

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που μαίνεται από τις 3:00 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου Κοντακαίικων πριν από το Καρλόβασι της Σάμου. Συγκεκριμένα, η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα σε οικισμούς και συγκεκριμένα ανάμεσα από το Νέο Καρλόβασι, τον Άγιο Ηλία, τα Κοντακαίικα και τις Βρύσες, Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει καεί ένα σπίτι.

Στη «μάχη» της κατάσβεσης έχουν ριχυεί περισσότερα από 22 οχήματα της πυροσβεστικής και εθελοντικά από όλο το νησί καθώς και 60 πυροσβέστες και εθελοντές. Επίσης θα επιχειρήσουν δύο καναντέρ που φτάνουν στο νησί προκειμένου να βοηθήσουν το έργο της κατάσβεσης το οποίο γίνεται πολύ πιο δύσκολο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ο υποστράτηγος, Ιωάννης Σταμούλης, ο διοικητής του νόμου, κ. Μπαθρέλλος, καθώς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Γιώργος Μιαούλης.

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα