Λιβάνιος: Η τηλεργασία θα μείνει στο δημόσιο και μετά τον κορωνοϊό

by Manifesto

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών σε ό,τι αφορά την πανδημία και τις υπηρεσίες του κράτους με τον τρόπο που λειτουργούν, ενώ αναφερόμενος στους απόδημους Έλληνες τονίζει ότι θα μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους.

Μιλώντας στην “Βραδυνή της Κυριακής”, ο υφυπουργός Εσωτερικών θεωρεί ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα στο θέμα της τηλεργασίας, υπάρχουν προβλήματα- και δεν τα κρύβει, σε υπηρεσίες που είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, και ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση πράττει αυτά που έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό.

Στην ερώτηση, δε, εάν το υπουργείο Εσωτερικών, μετά τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19, είναι έτοιμο σε περίπτωση που αποφασιστεί διεξαγωγή εκλογών, ο υφυπουργός Εσωτερικών απαντά ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου είναι πάντα έτοιμες γι΄ αυτό το ενδεχόμενο, όμως διευκρινίζει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στους απόδημους Έλληνες, αυτούς που ζουν εκτός Ελλάδας, είπε ότι θα μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι “πελαγοδρομεί μεταξύ ‘τσουρεκιού’ και αποτυχημένης συρραφής δηλώσεων υπουργών με μόνο σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων”.

Σχετικα Αρθρα