Λιάκος και Χριστόπουλος κατά του πρωτοσέλιδου της “Αυγής”

by news

Mέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Facebook, οι Δημήτρης Χριστόπουλος και Αντώνης Λιάκος εμφανίστηκαν αντίθετοι με το πρωτοσέλιδο της «Αυγής».

Αρχικά, ο καθηγητής και πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Χριστόπουλος τόνισε ότι «όπως νουνεχείς δεξιοί άνθρωποι, πρέπει να καταδικάζουν την βουρκώδη σπουδή της κυβέρνησης να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως το έτερο άκρο της Χρυσής Αυγής, έτσι σώφρονες αριστεροί πρέπει να καταδικάζουν την αντίδραση της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ να ανασύρει το “δεν είναι αθώοι” για τους δύο τελευταίους πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας».

Και συνέχισε: Το να καταδικάζεις μόνο τα φάουλ του αντιπάλου είναι βολικό. Στα δικά σου φάουλ δοκιμάζεται η πολιτική σου αξιοπιστία. Ειδάλλως, σε αυτήν την κλωτσοπατινάδα, η πολιτική αναβάπτιση της Άκρας Δεξιάς καιροφυλακτεί. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το λόγο μας. Ανυπέρθετη προτεραιότητα σήμερα ο θρυματισμός της Χρυσής Αυγής και όχι ανέφελοι συμψηφισμοί. Ο αντιφασισμός είναι ο κατεξοχήν υπαρξιακός αγώνας της Αριστεράς. Πάντα ήταν. Είναι κρίμα να τον ισοπεδώνει με ευτελείς και μυωπικούς τακτικισμούς.

https://www.facebook.com/dimitris.christopoulos.509/posts/2811486505792619

Σχετικα Αρθρα