Λευτεριά στον (αρχιδολοφόνο) Κουφοντίνα

by Manifesto

Νέα συγκέντρωση, το απόγευμα, στο Σύνταγμα υπέρ Κουφοντίνα!

Στους δρόμους θα… ξεχυθούν το απόγευμα οι “αντάρτες”, οι “αλληλέγγυοι”, μέλη αριστερών οργανώσεων κι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, για να διαδηλώσουν υπέρ Κουφοντίνα. 

Στους δρόμους δεν θα “δούμε” τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο θα είναι ωσεί παρών.  Ετσι κι αλλιώς  το “χρέος” του απέναντι στον “αγωνιστή” Κουφοντίνα το έκανε  το Σάββατο το βράδυ  όταν (ανερυθρίαστα) ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει (για τα μάτια του αρχιδολοφόνου) την έννομη τάξη.

Στους δρόμους δεν θα “δούμε” κάποιους κατά φαντασίαν “καραμανλικούς”, οι οποίοι στη “γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και Κουφοντίνα” την έκαναν τη “δουλίτσα” τους με δηλώσεις υπέρ του “φαρμακοχέρη” της 17Ν.  Ωστόσο το πνεύμα τους θα υπερίπταται στον ουρανό της Αθήνας, όταν θα διαδηλώνουν οι “φίλοι” και τα “παιδιά” του αρχιδολοφόνου.

Τέλος, στους δρόμους δεν θα δούμε τις “πικραμένες” και “θλιμμένες” Montblanc της δημοσιογραφίας και του Κουφοντίνα.  Ωστόσο μια χαρά την έκαναν και την κάνουν τη “δουλίτσα” (για “λογαριασμό” του Κουφοντίνα) μέσα από τον θαυμαστό κόσμο των social media.

Κοντολογίς, σήμερα θα “παρελάσουν” στους δρόμους της πρωτεύουσας “οι αντάρτες”, όπως φώναζε προχθές η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.  Ζωσμένοι με τα φυσεκλίκια της ανοησίας, του μίσους και του διχασμού, θα “ζητήσουν” από την κυβέρνηση να “απελευθερώσει” από τα δεσμά της πείνας και της δίψας τον “σύντροφο” και “αγωνιστή”, Μήτσο Κουφοντίνα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα