Λεβέντης: Ο κόσμος ζορίζεται και ο Τσίπρας χτενίζεται [βίντεο]

by Manifesto

Θλίψη για την αντιμετώπιση της Ένωσης Κεντρώων από τηλεοπτικούς σταθμούς εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης στην έναρξη της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

«Ρόλο τσόντας να παίξει ο Λεβέντης να μην το διανοούνται ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά. «Με την πολιτική τους δημιούργησαν στρατιές ανέργων και τώρα τσακώνονται για την εβδομάδα εργασίας των 7 ημερών» σημείωσε.

«Ο κόσμος ζορίζεται και ο κ. Τσίπρας χτενίζεται, προσπαθεί να δώσει μποναμάδες προ των εκλογών, είναι ανέντιμο» συγκέντρωσε τα πυρά του στον πρωθυπουργό. «Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, είναι σατανάδες» προσέθεσε.

Απαντώντας στην ερώτηση του protothema.gr για το πως θα υπάρξει ενότητα στη χώρα κάλεσε το σύνολο του πολιτικού κόσμου να βάλει στο περιθώριο τους ακραίους.

Ως παράδειγμα συναίνεσης ανέφερε το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων και επανέλαβε την πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων υπέρ της απλής αναλογικής.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός είχε δεχθεί την αποψή του για απλή αναλογική χωρίς μπόνους, αλλά άλλαξε γνώμη. «Ο Τσίπρας δεν έχει μπέσα» είπε κουνώντας το κεφάλι εμφανώς απογοητευμένος.

Σχετικα Αρθρα