Λάρισα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Νέο Φαρμακευτικό Δίκαιο»

72
Λάρισα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Νέο Φαρμακευτικό Δίκαιο» tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Το βιβλίο «Νέο Φαρμακευτικό Δίκαιο» του Πάνου Καπώνη παρουσιάστηκε χθες σε εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας στο Επιμελητήριο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Θάνος Κουτσούκης που αναφέρθηκε και σε ένα σύνολο εκδηλώσεων που προγραμματίζει το Διοικητικό Συμβούλιο για το προσεχές διάστημα.

Στο βιβλίο αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Κωνσταντίνος Δεμέτζος που πρόσφατα τιμήθηκε με το «Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών» για το επιστημονικό του έργο «Pharmaceutical Nano-Technology. Fundamentals and Practical Applications / Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία. Βασικές αρχές και πρακτικές εφαρμογές». Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο συγγραφέας του βιβλίου, έγκριτος νομικός Πάνος Καπώνης, επισκέπτης καθηγητής Φαρμακευτικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Φαρμακευτικής), νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ), συγγραφέας νομικών πανεπιστημιακών συγγραμμάτων των φαρμακευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων Πατρών και Αθηνών.

Το 2015 μετείχε στην Ομάδα Κωδικοποίησης της Φαρμακευτικής Νομοθεσίας του Υπουργείου Υγείας. Είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Ινστιτούτου Συνεταιριστικών Μελετών και Ερευνών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Βασ. Πινακάς ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ειδικός γραμματέας του ΠΦΣ Ιωαν. Παπαπούλιος και ο πρόεδρος του ΣΟΦΛΑ Πέτρος Καφανέλης.

(Πηγή .eleftheria.gr)