Λάρισα: Εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου καθάρισαν παραλίες στην Κουτσουπιά

36
Λάρισα: Εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου καθάρισαν παραλίες στην Κουτσουπιά tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντές μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσουπιάς πραγματοποίησαν χθες καθαρισμό των παραλιών του οικισμού.

Η δράση προγραμματίστηκε στο πλαίσιο της καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης των κατοίκων και της ανάδειξης των παραλιών του οικισμού σε πόλο έλξης επισκεπτών, καθώς συνδυάζουν μοναδικά το πράσινο του Κισσάβου με τα γαλανά κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Ωστόσο, μετά την ικανοποίηση για την προσέλευση των μελών για τον καθαρισμό των ακτών, δεν πρόλαβε να κλείσει εικοσιτετράωρο αφότου ο Πολιτιστικός Σύλλογος με εθελοντική εργασία των μελών του τοποθέτησε τέσσερα παγκάκια κατά μήκος της προκυμαίας του παραλιακού δρόμου της Κουτσουπιάς, όταν άγνωστοι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσαν το ένα από αυτά ξηλώνοντάς το από τη βάση του.

Οι συγκεκριμένοι έδειξαν με χείριστο τρόπο την αγωγή που (δεν) διαθέτουν και πώς αντιλαμβάνονται την αξία κοινόχρηστων αγαθών, οικειοποιώντας τα παράνομα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσουπιάς υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή και ευελπιστεί ότι θα συλληφθούν οι εμπλεκόμενοι στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

(Πηγή eleftheria.gr)