Λάκης Λαζόπουλος: η «ντουντούκα» του Αλέξη

9467

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξανάγινε «ντουντούκα» του Αλέξη, προκειμένου να τον απενεχοποιήσει και να τον επαναλανσάρει ως «παιδί του λαού».

Γίνεται, όμως, να είσαι «παιδί του λαού» και ταυτόχρονα «πουράτος» και «σαφάτος»; Γίνεται, υπό την προϋπόθεση ότι γι αυτό θα φροντίσει με τα αφελή σκετσάκια του να κάνει «πλύση εγκεφάλου» ο κατ’ εξοχήν προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, παρά ένας τηλεοπτικός σταθμός και μερικοί θεατές που βρίσκουν χαριτωμένα τα «μπαγιάτικα» αστειάκια του Λαζόπουλου.

Πίσω, όμως, από όλα αυτά κρύβεται μια υφέρπουσα αντίληψη ιδιαιτέρως τοξική και ταξική. Κι ας προσπαθεί ο Λάκης να περάσει τη «γραμμή» ότι και οι αριστεροί έχουν δικαίωμα να τρώει αστακό, να καπνίζουν πούρα και να κάνουν βόλτες με σκάφη. Και ποιος του είπε ότι δεν μπορούν; Αυτό δεν μας λέει, γιατί προφανώς το «απαγορευτικό απόπλου» είχε… εκδώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ξέρετε πως τα δικαιολόγησε όλα αυτά από τη συχνότητα του Open TV; Είπε, λοιπόν, ότι οι ακροδεξιοί θέλουν τα όρια των αριστερών να εξαντλούνται στα όρια που είχαν τα κελιά τους στη Μακρόνησο! Από τότε βέβαια έχουν περάσει 70 χρόνια, αλλά για τον Λαζόπουλο είναι σαν χθες. Όπως και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη θεωρία του, όποιος αριστερός ξεπεράσει τα 130 τ.μ. σπίτι γίνεται δεξιός, μόλις ανέβει σε τζιπ γίνεται δεξιός, κι αν τύχει και φάει αστακό με σαμπάνια την πάτησε! Και αφού αναρωτιέται ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ζήσει καλύτερα, μας επανέφερε στη τάξη λέγοντας πως στον 21ο αιώνα πρέπει αυτές οι απόψεις να πεταχτούν στα σκουπίδια.

Συμφωνούμε απολύτως, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πεταχτούν στα σκουπίδια τα 2/3 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει καταλάβει, λέμε εμείς τώρα, ποιους υποστηρίζει;

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr