Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά (video)

by Manifesto

«Για μένα ο Αλέξης Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά, δεν έχει μέλλον. Και όσο είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα βαρίδιο γι αυτό το κόμμα», δήλωσε σε συνέντευξη του, στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αυτή τη στιγμή ο Τσίπρας είναι θείο δώρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένα τεράστιο κενό έλλειψης αντιπολίτευσης απέναντι σε μια πολύ κακή κυβέρνηση.»

Στην παρατήρηση ότι από την πλευρά του τότε προέδρου της ΝΔ και νυν Ευρωβουλευτή κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του, ότι ο κ. Τσίπρας είπε στους αρχηγούς της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν το Μνημόνιο και ο ίδιος δεν θα έκανε εκλογές αλλά κυβέρνηση εθνικής ενότητας ο κ. Λαφαζάνης απάντησε:

«Δεν μπορεί να πει κάτι το διαφορετικό ο κ. Μεϊμαράκης, διότι αν ομολογούσε ότι υπήρχε μια τέτοια συμφωνία θα έπρεπε να ομολογήσει και ότι ο Τσίπρας τους ενέπαιξε, ότι ο Τσίπρας υφάρπαξε την ψήφο τους για να τους τη φέρει μετά και επομένως ότι ήταν θύματα μια μεγάλης κοροϊδίας. Δεν θα το έκανε ποτέ δημόσια ο κ. Μεϊμαράκης. Η αλήθεια είναι όπως ακριβώς τη λέω 100% διότι είναι διασταυρωμένη απολύτως, πρώτα από μένα, που ζούσα τα γεγονότα τότε αλλά και από ισχυρότατες πηγές μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα από τη ΝΔ.»

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα