Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δήμους της Αττικής λόγω διεξαγωγής τριών αγώνων δρόμου

17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Κυριακής, στους Δήμους Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αθηναίων, Καισαριανής, Πειραιά, Ελευσίνας και Μεγάρων για τη διεξαγωγή τριών διαφορετικών αγώνων δρόμου.

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Αθήνα Ελεύθερη”
Συγκεκριμένα, στους Δήμους Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αθηναίων και Καισαριανής οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από τις 8 το πρωί, κατά μήκος της διαδρομής του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Αθήνα Ελεύθερη».

Πρόκειται για μια διαδρομή μνήμης και τιμής, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί από το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Τερματισμός του αγώνα  στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι ρυθμίσεις αφορούν:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 8:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, κατά μήκος του οδικού δικτύου της διαδρομής του εν λόγω Αγώνα:
Φλουτζή – Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου – Ιερά Οδός – Πειραιώς – Ερμού – Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Λ. Β. Σοφίας – Λ. Β. Όλγας – Λ. Β. Κωνσταντίνου – Λ. Β. Αλεξάνδρου – Γρηγορίου Θεολόγου – Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – Πανιωνίου – Πέλοπος – Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από τις 18:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στο κατωτέρω οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Καισαριανής, ως εξής:
– Πανιωνίου, στα τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Πέλοπος.

-Εθνικής Αντίστασης , στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυδίας και Αναξαγόρα

– Πέλοπος, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πανιωνίου και Ξυπέτης.

33ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας

Στον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 9 το πρωί, για τη διεξαγωγή του «33ου Βαρτζάκειου Δρόμου Υγείας». Πιο συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ προβλέπουν:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής τέλεσής του, ως εξής: Πλατεία Αλεξάνδρας – Παπαναστασίου – Β. Γεωργίου (αναστροφή) – Πλατεία Κανάρη – συνέχεια είσοδος Μαρίνα ΟΛΠ – συνέχεια έξοδος Φρεαττύδος – Ακτή Θεμιστοκλέους – Γεωργίου Θεοτόκη – Ιακώβου Ράλλη – Μαρίας Χατζηκυριάκου – Πύλη Ε12 ΟΛΠ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ελευσίνα και Μέγαρα

Λόγω της διεξαγωγής του 19ου ημιμαραθωνίου δρόμου στα χνάρια του Παυσανία, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα και τα Μέγαρα, από τις 08:30 έως τις 11:30.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:

Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr