Κουρτάκης για ανάρτηση Καρτερού: Και μεις μένουμε στο νοίκι, αλλά δεν το διαφημίζουμε

by Manifesto

Απάντηση στο κείμενο του Θανάση Καρτερού, έδωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιαννης Κουρτάκης.

Και επειδή ήταν δύσκολο να σχολιάσει κανείς στο σύνολο του, το κείμενο – πολιτικό μνημόσυνο του Καρτερού για τον Παππά, ο Κουρτάκης, επέλεξε την επίμαχη αναφορά που κάνει ο αρθρογράφος της «Αυγής» και αφορά το γεγονός ότι ο κ. Παππάς μένει στο νοίκι.
Προφανώς ο παλιός δημοσιογραφος σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τον πάλαι ποτέ στενό συνεργάτη του Τσίπρα, αισθάνθηκε την ανάγκη να πείσει τους αναγνώστες του, για το πόσο φτωχός βγήκε μετά από πέντε χρόνια (4,5 για την ακρίβεια) υπουργικής θητείας ο Παππάς.
Το σχόλιο του Γιάννη Κουρτάκη
“Μετά από πέντε συναπτά υπουργικά χρόνια παραμένει φτωχός και μένει στο νοίκι” γράφει για τον  @nikospappas16 ο γίγας Καρτερός. Και μεις στο νοίκι μένουμε αλλά δεν το διαφημίζουμε. Φθηνά αριστερίστικα επιχειρήματα, που χάνονται μπροστά στις πράξεις (πλέον) του Παππά. Καληνύχτα”.
πηγή: parapolitika.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα