Κουρουμπλής, ο μπουρλοτιέρης!

235

Νοσταλγώντας  το παρελθόν και συγκεκριμένα τα ένδοξα χρόνια που έκανε (πολιτική) καριέρα στο… τιμημένο ΠΑΣΟΚ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής… έβαλε τη στολή του τουρκοφάγου και ζήτησε(!) η χώρα μας να βυθίσει το Oruc Reis αν περάσει τα 12 μίλια.

Στην προσπάθεια του δε να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου που είχε πει το “Βυθίσατε το Χόρα”, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε καλό και χρήσιμο να εκστομίσει κι αυτός την παρόλα του για τα εθνικά μας θέματα. Δεν μας φτάνουν δηλαδή ο προκλητικός Ερντογάν, οι… φουστανελοφόροι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, έχουμε τώρα και έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά δημόσια να βυθίσουμε το Oruc Reis. Ω καιροί, ω ήθη!

Για τα… πρακτικά ο κ. Κουρουμπλής είπε, στο ραδιόφωνο του alpha, τα εξής:
“Έχω ιδιαίτερη ανησυχία, γιατί έγινε αυτή η απόσυρση του Oruc Reis για κάποιες μέρες, ενόψει της Συνόδου Κορυφής και των κυρώσεων της Τουρκίας. Αυτή είναι κίνηση τακτικής, αφού το αφήσαμε επί ένα μήνα να οργώνει και να λένε οι υπουργοί μας ότι δεν κάνει έρευνες, ενώ στα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρώπη, έλεγαν ότι κάνει. Με ανησυχεί η εμφάνιση πλησίον των 6 μιλίων και τότε να δω τι θα κάνει η κυβέρνηση. Αν δεν στείλει σαφέστατο μήνυμα, όπως όταν είπαν ότι θα μπουν στο Αιγαίο, θα είναι αρνητικές οι εξελίξεις. Να βυθιστεί το Oruc Reis αν περάσει τα 12 μίλια, που έχουμε δικαίωμα και πρέπει να κλείσουμε όλους τους κόλπους και να τα επεκτείνουμε, αλλιώς η Ευρώπη θα μας σπρώξει εκεί που τη βολεύει γιατί δεν θέλει να τα χαλάσει με την Τουρκία».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr