Κορωνοσυνάξεις εκατοντάδων σε καταφύγιο κυνηγών στην Αττική

by MANIFESTO

Κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεκάδες άτομα βρίσκουν ευκαιρία να αψηφήσουν τα περιοριστικά μέτρα και να φτάσουν μέχρι το καταφύγιο των κυνηγών του Κορωπίου στον Άγιο Ευστάθιο στον Υμηττό.

Κάθε Σαββατοκύριακο παρέες που έφταναν συνολικά ακόμη και τα εκατό άτομα προχωρούσαν σε «κατάληψη» του καταφυγίου και χωρίς να τηρούν καμία απολύτως προφύλαξη θεωρούσαν ότι κοροϊδευαν τους συμπολίτες τους που τηρούσαν τα μέτρα.

Έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να σπάσουν το λουκέτο αλλά και την πόρτα της αίθουσας που υπάρχει εκεί ενώ όταν έφευγαν, αποδεικνύοντας την ασέβειά τους προς τους κυνηγούς του Κορωπίου που με προσωπικούς κόπους και θυσίες έχουν δημιουργήσει τον πανέμορφο χώρο, άφηναν τα πάντα διαλυμένα και γεμάτα σκουπίδια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Κορωπίου, Γιώργος Τσόρδας επιβεβαίωσε τις… επιδρομές στο καταφύγιο του Αγ. Ευσταθίου:

«Εγώ για να ανεβαίνω και να ελέγχω τους χώρους έχω πάρει άδεια από την Πολιτική Προστασία. Έχω πάει πολλές φορές και έχω βρει σπασμένες πόρτες και λουκέτα, να έχουν ψήσει στα τζάκια που υπάρχουν και να τα έχουν αφήσει όλα βρώμικα και διαλυμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο notioanatolika.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα