Κορωνοϊός: Απίστευτο φιάσκο στον Ευαγγελισμό – Γιαγιά ήρθε σε επαφή με κρούσμα

46
Δήμος Αθηναίων

Μια υπέργηρη κυρία ήρθε σε επαφή με ασθενή που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, μέσα στον Ευαγγελισμό, την ώρα που έκανε μια σειρά από εξετάσεις σε συγκεκριμένα τμήματα του νοσοκομείου!

Συγκεκριμένα, η Πολιτική Προστασία, λίγες μέρες αργότερα, ενημέρωσε την οικογένεια για το εν λόγω περιστατικό, ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, με την ελπίδα ότι δεν θα είναι αργά.

Καταλαβαίνεις κανείς ότι μια στιγμιαία ολιγωρία, και μάλιστα σε ένα χώρο όπως το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη κυρία, στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με το σύζυγό της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, χωρίς να γνωρίζει ότι νωρίτερα είχε εκτεθεί σε ασθενή που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Δεν αντιλέγει κανείς, ότι όλο αυτό το διάστημα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όχι μόνο του Ευαγγελισμού αλλά και όλων των νοσοκομείων της χώρας, έδωσε και την ψυχή του για να ανταποκριθεί με επιτυχία στα σύνθετα καθήκοντά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να εφησυχάζει κανείς γιατί ο κίνδυνος της μετάδοσης του ιού ελλοχεύει διαρκώς…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr