Κορωνοϊός: Ανάρπαστα αλεύρι, φασόλια και… κονσέρβες στα σούπερ μάρκετ της Λάρισας!

by Manifesto

Κλίμα υπερβολικής ανησυχίας – αν όχι πανικού – καταγράφεται σε μερίδα της Λαρισινής κοινωνίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά την καταγραφή κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και τις εκτιμήσεις του ιατρικού κόσμου ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει πολλαπλασιασμός αυτών.
Ενδεικτική είναι η εικόνα που επικρατεί στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης, αλλά και στα μικρότερα των γειτονιών, εκεί όπου από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έχει εμφανιστεί η τάση μαζικών προμηθειών τροφίμων μακράς διαρκείας!
Όπως εξηγούσε, στο onlarissa.gr, υπάλληλος μάρκετ από την περιοχή της Νεάπολης, «αν και τέλος του μήνα πάντοτε καταγράφεται μία αύξηση στην κατανάλωση λόγω των πληρωμών που γίνονται κυρίως στις συντάξεις, αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Πολίτες, κυρίως μεγάλης ηλικίας, σπεύδουν να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, όπως αλεύρι, γάλα εβαπορέ, όσπρια και ζυμαρικά».
Ζήτημα επάρκειας δεν τίθεται επί της παρούσης, όπως λένε άνθρωποι της αγοράς, ούτε και φαινόμενα ανατιμήσεων – όπως εμφανίστηκαν στις ιατρικές μάσκες – έχουν παρατηρηθεί.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα