Κωλοτούμπα και η Ζαννέτ Τσίπρα

507

Οικογενειακό μαγαζί ο ΣΥΡΙΖΑ, οικογενειακό άθλημα της οικογένειας Τσίπρα η κωλοτούμπα. Και επιδίδεται σε αυτή με χάρη και η αδελφή του προέδρου Ζαννέτ. 24 ώρεςα αφότου «έδιωξε» τον Τσακαλώτο από το κόμμα τα μαζεύει κακήν κακώς και κάνει λόγο για προσωπικές της απόψεις οι οποίες όμως πήραν έκταση επειδη είναι… προεδρική αδελφή! 

Σημειώνει δε πως δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Αυτά βέβαια έπρεπε να τα σκεφθεί λίγο νωρίτερα. Όταν με κεφαλαία – για να βεβαιωθεί πως το μήνυμα θα φτάσει παντού- καλούσε τον Τσακαλώτο να παραιτηθεί. Το έκανε λέει από τον κλειστό λογαριασμό της στο FB αρα δεν είναι δημόσια δήλωση επειδή δεν την είδαν όλοι ενώ υποστηρίζει πως δεν εξέφρασε και κάτι ακραίο. Σωστά δεν έγραψε “Αλέξη διώξτον με τις κλωτσιές”.

«Bλέπω ότι σε σειρά φιλοκυβερνητικών μέσων έχω σήμερα την τιμητική μου. Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑπαρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ, όσα χρόνια ο αδελφός μου είναι πρόεδρος του κόμματος. Στον κλειστό λογαριασμό μου στο fb έκανα μια ανάρτηση η οποία και αναπαράχθηκε.Η ανάρτηση προφανώς δεν αναπαράχθηκε ούτε επειδή είμαι μέλος της ΚΕ ούτε γιατί εξέφρασα κάτι ακραίο, αλλά γιατί τυγχάνει να είμαι αδελφή του Αλέξη Τσίπρα» γράφει και καταλήγει «Ελπίζω τουλάχιστον, όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου να αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά».

ZANNETS
Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr