Κηφισιά: Αιχμές Χιωτάκη για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

by MANIFESTO

Αιχμές για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου Κηφισιάς διατυπώνει ο Νίκος Χιωτάκης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όπως έκανε γνωστό, «κατά τη συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, του Δημοτικού Συμβουλίου χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΔΣ έδωσε τον λόγο στο κύριο Δήμαρχο, οποίος μας ενημέρωσε, για όσο χρόνο φυσικά ήθελε, αναλυτικά για τα έργα του και για την νίκη της Δημοκρατίας κατά του ναζισμού, επ΄ ευκαιρία της καταδίκης της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Μόλις λίγο μετά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ζαπάντης δεν επέτρεψε να μιλήσουν ούτε καν για 3΄προ ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ερυθραίας κ. Χρήστος Λούμπιας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάθης Κύρλος και να θίξουν θέματα που αφορούν και χρειάζονται λύσεις στη Νέα Ερυθραία.

Ο κύριος Δήμαρχος στην έκκληση της Αντιπολίτευσης να δοθεί ο λόγος στους δύο συμβούλους έμεινε σιωπηλός θεατής.

Αλαζονική και φασίζουσα αντίληψη τη μέρα της νίκης της Δημοκρατίας κ. πρόεδρε ;

 Ή μήπως δεν θέλατε να ακούσει το Δημοτικό Συμβούλιο τα θέματα της Νέας Ερυθραίας κ. πρόεδρε και κάνατε τη διάρκεια της συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως ακορντεόν;

Σε κάθε περίπτωση για να μη χαθεί η αξιοπρέπειά μας και να υπερασπιστούμε τη ελεύθερη έκφραση των δημοτικών συμβούλων και τη Δημοκρατία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχωρήσαμε από τη συνέχεια της συζήτησης.

Καλούμε το κ. Ζαπάντη να συνετιστεί και λειτουργεί ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα