Κέρδισε και τους Αριστερούς με το «Αντώνης Τρίτσης» ο Θεοδωρικάκος

261
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Έρχονται 8.500 προσλήψεις

Όσο γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» τόσο κερδίζει έδαφος ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Οι δήμαρχοι αντιλαμβάνονται ότι ανοίγεται μπροστά τους πεδίο δόξης λαμπρό και μια τεράστια ευκαιρία να παρουσιάσουν έργο ξεπερνώντας σημαντικά προβλήματα.

Και δεν είναι μόνο  οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί που πανηγυρίζουν ώστε κάποιος να τους καταλογίσει «κομματική πειθαρχία». Είναι και οι (ελάχιστοι) Αριστεροί που υποδέχθηκαν με χαρά το πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Καλογιάννης. Ο δήμαρχος Λαρισαίων σε δηλώσεις του μετα τη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών έκανε λόγο για ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα ύψους 2,5 δις ευρώ για την αυτοδιοίκηση το οποίο αγγίζει όλες τις πλευρές των δραστηριοτήτων των δήμων το οποίο συμπληρώνει το πρόγραμμα Φιλόδημος. Και τα δύο προγράμματα σύμφωνα με τον δήμαρχο, βοηθούν οικονομικά την αυτοδιοίκηση μετά την κρίση και την περικοπή των σοβαρών πόρων που είχε γίνει. Έτσι μπορούν να λυθούν κεντρικά προβλήματα.

Δηλώνει έτοιμος με την επίσημη ανακοίνωση των λεπτομερειών όλων των προσκλήσεων, να καταθέσει έργα σε όλους τους άξονες.

Η υποδοχή του προγράμματος πάντως από τους ίδιους του δημάρχους είναι και η καλύτερη απάντηση στις ασυναρτησίες του ΣΥΡΙΖΑ…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr