Κεφαλογιάννη: Απέραντος θαυμασμός για όσους έσπασαν το τείχος σιωπής

by news

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα περιστατικά βίας και κακοποίησης στο χώρο του πολιτισμού, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

«Έχω την αίσθηση ότι όλοι αυτοί που τόλμησαν να μιλήσουν και να σπάσουν το τείχος σιωπής, ήθελαν να δώσουν αφορμή και σε άλλουν για να πουν όσα έζησαν, αλλά και να κάνουν όλους εμάς να κάνουμε κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι σωστό να λέγεται ότι δεν υπάρχει νομικό οπλοστάσιο εναντίον τέτοιων φαινομένων, όμως εξήγησε πως κάποιες φορές δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα πρέπει να ξεχαστεί το θέμα, όταν φύγει από την επικαιρότητα και να συνεχίζουν να καλύπτονται παρόμοιες πράξεις στο μέλλον, ενώ εξέφρασε τον απέραντο θαυμασμό της για όσους έσπασαν αυτό το «τείχος σιωπής».

«Για όλους μας το θέατρο είναι ένας υπέροχος κόσμος και εμείς που βλέπουμε μόνο την ωραία του πλευρά, αισθανθήκαμε ότι υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από κάτι που ήταν όμορφο» σημείωσε και επανέλαβε την άποψη ότι οι πολιτικοί οφείλουν να διώξουν αυτά τα σύννεφα, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει μια αυτοκάθαρση στο χώρο του πολιτισμού.

Τέλος, πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να εξεταστεί το θέμα παραγραφής ορισμένων αδικημάτων, όπως η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο νομικό πλαίσιο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα