Καθαρή και ισχυρή εντολή στον πρόεδρο της ΝΔ

61

Έφτασε η κρίσιμη ώρα της κάλπης. Η ώρα της αλήθειας. Διαφαίνεται με βεβαιότητα ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την αλαζονική στάση της καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο – και όχι µόνο – Θα πιεί «το πικρό ποτήρι της ήττας».

Γράφει o o πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Γ. Ζαφειρόπουλος

Και θα καταδειχτεί – για μια ακόµη φορά – η διαχρονική [αιώνια] ισχύς της αναµφίλεκτης αλήθειας του µεγάλου Προέδρου των Η.Π.Α. Αβραάµ Λίνκολν που την επανέλαβε [και τη «διέσωσε» ως τις μέρες μας] ο εξίσου µεγάλος ηγέτης Ουίνστον Τσόρτσιλ. Δηλ. ότι: «για λίγο χρόνο μπορεί να κορο’ι΄δεύεις [και να εξαπατάς] πολλούς, για πολύ χρόνο λίγους, αλλά όλο΄το χρόνο όλους δεν γίνεται …».

Είναι σαφές ότι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις μεθαυριανές εκλογές της 26ης Μαίου, επιτυγχάνεται μόνο με τη μαζική και αυστηρή εκλογική καταδίκη αυτού του Κόµματος.

Αυτό σηµαίνει ότι και ή ως τώρα «αναποφάσιστα κυμαινόμενη» ψήφος – και ιδιαίτερα και κατά προτεραιότητα η ψήφος των Νέων μας – πρέπει να εκφραστεί µε πολιτική αποτελεσματικότητα. Πρέπει να εξασφαλίζει η λαϊκή ψήφος, το εκλογικό αποτέλεσµα της 26ης Μαΐου, τη δυνατότητα να δοθεί μια καθαρή κι ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο της Ν.Δ. να ηγηθεί – μετά τις βουλευτικές εκλογές -της εθνικής προσπάθειας για τη Μεγάλη Πολιτική Αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και προσδοκά και επιδιώκει ο λαός µας.

Το εκλογικό σώμα πρέπει να αρνηθεί κατηγορηματικά και πανηγυρικά να «τροφοδοτήσει» µε την ψήφο του την αστεία εμμονή κάποιων, «µικροµέγαλων» συμπολιτών µας που «αποφάσισαν» να µας σώσουν (!) συγκροτούντες δεκάδες κομµατικά µορφώµατα. Ταυτόχρονα πρέπει να καταδικάσει αυτές τις απέλπιδες προσπάθειές τους και με δηµοκρατική ευθύνη, πρέπει το εκλογικό σώμα να µην υποκύψει στην αµετροέπεια του παραληρηματικού πολιτικού λόγου τους.

Το νόημα της ψήφου στις Ευρωεκλογές συμπυκνώνει και εκφράζει την προκριµατική κρίση του εκλογικού σώματος να επιβάλλει την άμεση, την ταχύτατη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών και να υλοποιηθεί το συντομότερο η Μεγάλη Πολιτική Αλλαγή που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα.

Πρέπει να σπάσει η «καλαμωτή» της λαϊκής πίκρας και οργής, ώστε στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, να διαμορφωθεί μια τέτοια κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα αποτρέψει ακόμη και τις «ακραίες ονειρικές κατασκευές» ότι μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα το όποιο τρίτο κόμµα – µετά τις βουλευτικές εκλογές – να «εργαλειοποιήσει» ως µοχλό πολιτικής πίεσης ή εκβίασης τη – κατά το Σύνταγµα – «διερευνητική εντολή» για το σχηματισµό της µελλοντικής κυβέρνησης.

Η µαζική καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και συνακόλουθα η μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, προοιωνίζεται την αυτοδυναμία της Ν.Δ. στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Αυτές και μόνο αυτές είναι οι ασφαλείς προϋποθέσεις για την υλοποίηση της Μεγάλης Πολιτικής Αλλαγής που επιζητούµε και έχει ανάγκη η χώρα µας. Η Ελλάδα στον 21° αιώνα!

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr