Κατερίνη: Πέθανε η γυναίκα που υπέστη αλλεργικό σοκ από αντιβίωση

by athina

Δεν τα κατάφερε τελικά η 29χρονη γυναίκα που υπέστη αλλεργικό σοκ στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου».

Όπως είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου στο rthess.gr, η νέα γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Πέμπτης, 28 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη λεχώνα φέρεται να υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από αντιβίωση που της χορηγήθηκε εξαιτίας καισαρικής τομής.

Τι υποστηρίζει ο πεθερός της

Από την πλευρά του, ο πεθερός της άτυχης γυναίκας, υποστήριξε στο odelalis.gr ότι ήταν ξεκάθαρα σημειωμένο ότι η 29χρονη ήταν αλλεργική στην αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο πεθερός της γυναίκας, η οποία είχε γίνει μητέρα στο πρώτο της παιδί, είπε ότι πρόκειται για ένα τραγικό ιατρικό λάθος των γιατρών της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς ήταν σαφώς και ξεκάθαρα σημειωμένο πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση.

Μάλιστα αποκάλυψε ακόμη τραγικότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης που συγκλονίζουν, όπως το γεγονός πως η άτυχη 29χρονη δεν πρόλαβε καν να κρατήσει το νεογέννητο μωρό της αγκαλιά, αφού αμέσως μετά την καισαρική τής χορηγήθηκε η αντιβίωση, στην οποία εμφάνισε αμέσως αλλεργία με αποτέλεσμα στη συνέχεια να υποστεί ανακοπή καρδιάς,γεγονός για το οποίο ο σύζυγος και οι συγγενείς της δεν ενημερώθηκαν.

Όμως, όπως τονίζει, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, δεν μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά νοσηλεύτηκε σε καταστολή για πέντε μέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κατερίνης. Στη συνέχεια, η κοπέλα μεταφέρθηκε άρον άρον στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί προϊδέασαν τους συγγενείς επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής της και αποκαλύπτοντάς τους πως η 29χρονη είχε υποστεί ανακοπή.

Καταλήγοντας, επισημαίνει πως η υπόθεση δεν πρόκειται να μείνει έτσι, γιατί η κοπέλα πήγε για να γεννήσει και κατέληξε να χάσει τη ζωή της. Και μάλιστα είχε επιλέξει το Νοσοκομείο Κατερίνης για μεγαλύτερη ασφάλεια, όπως λέει…

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο Κατερίνης.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα