Καταζητείται ο Παππάς – Παράθυρο να εμφανιστεί ανοίγει ο δικηγόρος του

by news

Άφαντος παραμένει από την 1η Οκτωβρίου ο Χρήστος Παππάς, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής. Στον Χρήστο Παππά είχε επιβληθεί ο όρος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στο σπίτι του.

Το 2015, όπως σημειώνει το MEGA, ο περιοριστικός όρος άλλαξε με την υποχρεωτική παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα κάθε πρώτη του μήνα. Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης παρουσιάστηκε την 1η Οκτωβρίου και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την άρση των προηγούμενων όρων, διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία. Αποκλείεται το να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον skai.gr, οι αστυνομικοί τον έχουν αναζητήσει σε έξι τουλάχιστον τόπους διαμονής στην Αττική αλλά και στα Γιάννενα που είναι ο τόπος καταγωγής του χωρίς αποτέλεσμα. Πληροφορίες του σταθμού λένε ότι οι αρχές έψαξαν τον Χρήστο Παππά μέχρι και στο Άγιον Όρος αλλά ούτε εκεί εντοπίστηκε.

Έρευνες ακόμη και σε Αλβανία – Ιταλία

Οι έρευνες επεκτείνονται ακόμη και στην Αλβανία και την Ιταλία καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει διαφύγει προς κάποια γειτονική χώρα. Άλλωστε ο δικηγόρος του χρυσαυγίτη Παππά, Περικλής Σταυριανάκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα ο πελάτης του και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε. Είπε ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως δεν είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου.

Επίσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί το επόμενο διάστημα ο Χρήστος Παππάς λέγοντας «τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς και το 2013 εμφανίστηκε ένα 24ωρο στις αρχές μετά τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ενδεχομένως και τώρα να έχει επιλέξει τον ίδιο δρόμο.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα