“Καρφιά” Κεφαλογιάννη σε Μπακογιάννη για τον “Μεγάλο Περίπατο”

by Manifesto

“Οι όποιες αλλαγές γίνονται στην πόλη σχεδόν πάντα προκαλούν αντιδράσεις. Ιδίως όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση και οι πολίτες νιώθουν ότι αιφνιδιάζονται. Γι’ αυτό καλό είναι οι αλλαγές που προωθούνται να είναι συνολικές, να έχουμε την πλήρη εικόνα, να μην γίνονται αποσπασματικές ενέργειες, να στηρίζονται σε μελέτες και σε διαβούλευση. Όλοι και όλες συμφωνούμε ότι θέλουμε μια πρωτεύουσα με λιγότερα αυτοκίνητα και περισσότερο ελεύθερο χώρο για όλους. Από εκεί και πέρα όμως μπαίνουν και άλλα κριτήρια, όπως το λειτουργικό, το αισθητικό, ο σεβασμός στην ιστορικότητα της περιοχής. Θα τα δούμε όλα στην πράξη όταν το έργο πάρει μια μορφή που μπορεί να κριθεί” τονίζει σε συνέντευξή της στο libre.gr η βουλευτής της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ εκτιμά ότι “το συγκεκριμένο σχέδιο είναι πιλοτικό και ότι θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση έτσι ώστε να υπάρξουν οι απαιτούμενες προσαρμογές και βελτιώσεις.
Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να δούμε τις μελέτες πάνω στις οποίες έχει βασιστεί το σχέδιο. Να δούμε την πλήρη ανάπτυξη και τα στάδια εφαρμογής του. Η γνώμη των ειδικών, αυτών που σχεδίασαν την παρέμβαση χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί.
Ποτέ δεν είναι αργά για ένα ουσιαστικό διάλογο για το μέλλον της πόλης. Ιδίως όταν προχωράμε σε παρεμβάσεις στην καρδιά της”

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα