Καραμανλής για Πολάκη: Ξεπέρασε σε χυδαιότητα τον ευατό του

by news

Για παραλήρημα μίσους από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, χθες στη Βουλή, έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Με δηλώσεις του στο Θέμα 104,6 FM, σχολίασε  ότι με μεγάλη λύπη άκουσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ξεπέρασε σε χυδαιότητα τον εαυτό του και επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα μίσους, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. «Τελικά βλέπουμε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το κλίμα διχασμού και ποιος προσπαθεί να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο», κατέληξε.

Όσον αφορά στη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ο Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, επισήμανε όμως ότι έχουν έρθει στη Βουλή μία σειρά από στοιχεία και επώνυμες μαρτυρίες. «Το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα», τόνισε.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα