Καραγκούνης: Πολλή κουβέντα για το τίποτα στην υπόθεση Κουφοντίνα

by news

Την άποψη ότι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έχει ακολουθήσει τη νόμιμη οδό για τα αιτήματα του, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Αν, όπως ισχυρίζεται η πλευρά Κουφοντίνα, δεν είχαν δοθεί τα απαραίτητα έγγραφα, τότε μπορεί να ζητηθεί επέμβαση του εισαγγελέα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, όπως τόνισε, δεν έχουν ακολουθηθεί οι απαραίτητες νομικές ενέργειες. «Γίνεται λοιπόν πολλή κουβέντα για το τίποτα», όπως είπε.

Αφού εξήγησε ότι σε όλα τα δυτικά κράτη υπάρχουν φυλακές υψίστης ασφαλείας, τόνισε ότι «ο φυλακισμένος δεν πάει εκεί που θέλει. Έχει όμως δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Αυτό δεν το έχει κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως για παράδειγμα να επικαλεστεί λόγους υγείας ή κοινωνικούς.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα