Καμπάνια για τον κορωνοϊό με «ευγενική χορηγία»

129

Η επιστροφή του κορωνοϊού, είτε με τη μορφή δεύτερου κύματος είτε μεμονωμένα, επιβάλλει την συνεχή ενημέρωση των πολιτών αντίστοιχη της καμπάνιας της περιόδου της καραντίνας. Εκτός της εβδομαδιαίας ενημέρωσης από τον Νίκο Χαρδαλιά, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να ζητήσει από τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης να διαθέσουν δωρεάν χώρο και χρόνο- με δημιουργικό υλικό το οποίο θα κατασκευάσει και θα διανείμει ο αρμόδιος φορέας- για όσο χρειαστεί.

Η καμπάνια πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και να δώσει έτσι και μια απάντηση σε όσους με μεμψιμοιρία επέκριναν την κυβέρνηση για την… περίφημη «λίστα Πέτσα». Κάποιες υπερβολές ή και λάθη που ενδεχομένως υπήρξαν, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναστείλουν το αυτονόητο και στην προκειμένη περίπωση το απολύτως αναγκαίο.

Στο κάτω- κάτω, και εφόσον τα ΜΜΕ συμφωνήσουμε να προβληθεί υπό μορφή «ευγενικής χορηγίας» ένα νέο κύμα ενημέρωσης ενάντια στο νέο κύμα του κορωνοϊού, ίσως όλοι αυτοί που έψαχναν για «σκάνδαλο» να βρουν την οφειλόμενη απάντηση. Γιατί το μόνο βέβαιο είναι, κι αυτό αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, ότι φέρουν μεγάλη ευθύνη γιατί με τον λαϊκισμό τους και επιχειρώντας να δυσφημίσουν την κυβέρνηση έβλαψαν όλους μας και πρωτίστως το δημόσιο συμφέρον.

Μάτι(α) ερμητικά κλειστά;

Ακούω απίθανα πράγματα και δικαιολογίες που προσβάλλουν όχι απλά τη νοημοσύνη, αλλά και επιπλέον τη μνήμη όσων χάθηκαν στο Μάτι. Θυμάστε που η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου επικαλέστηκε ως αιτία της τραγωδίας τα αυθαίρετα;

Δηλαδή, εάν δεν υπήρχαν αυθαίρετα στο Μάτι, η φωτιά θα ακολουθούσε ακολουθούσε άλλη διαδρομή; Εν ολίγοις η φωτιά πήγε από την Πεντέλη στο Μάτι για να βάλει τάξη στην αυθαιρεσία;

Στον ενδιάμεσο χρόνο ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε… εντός ή εκτός σχεδίου; Το μόνο που δεν ακούστηκε είναι ότι νεκροί τιμωρήθηκαν.

Παλιά έφταιγαν οι οικοπεδοφάγοι. Τώρα φταίνε τα οικόπεδα. Ντροπή…

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr